Even voorstellen. Mijn naam is Diemer Bosma. Fotograaf voor o.a. Mooigrunnen® en diverse opdrachtgevers. Daarnaast groot liefhebber van de provincie Groningen en de Groninger Waddenkust. 

 

 

Sinds een aantal jaren ben ik actief gaan fotograferen. Elke keer zie en ontdek ik weer nieuwe dingen die ik graag vastleg met mij Canon EOS 7D Mark II

 

Het zijn de eeuwenoude Groninger kerken. De mensen, de pittoreske dorpen. De vergezichten, de eindeloze vlaktes.

 

De beelden die ik vastleg daar wou ik iets meedoen. Een community starten. Het werd Mooigrunnen. Inmiddels is het een merk geworden Mooigrunnen®.

 

Waar mooigrunnen als Facebookpagina begon met een foto van een Tulpenveld in het dorp Kleine Huisjes in de gemeente het Hogeland, kent het initiatief inmiddels ook op Instagram en Twitter een groot aantal volgers ruim 32.500 volgers, en het aantal groeit dagelijks! 


 

Foto’s van alledaagse dingen die ik de moeite van het bekijken waard vind, die mij aanspreken en mij raken. Door de kleuren, licht, en de vormen of de emotie die erop te zien is. Door middel van foto's deel ik dit graag, met en voor u. Heel veel kijk plezier!