Winter op het Hogeland

IJskoud dat was het vanochtend met -6 °C. Prima winterweer om te scharrelen op Het Hogeland en op de kwelder. Als ik mijn auto parkeer bij Noordpolderzijl ben ik volgens mij de enige. Niet zo gek rond dit tijdstip van de dag. Als ik eenmaal achter de dijk loop is het een oase van rust! Wat een heerlijkheid. Het enige wat je hoort zijn vogels.

 

Zover als ik kan kijken een eindeloze vlakte. Is er iets vrediger dan genieten van de stille schoonheid van de natuur? Terwijl de zon opkomt en haar romantische tinten rood en oranje aan de hemel creëert, begint een nieuwe dag.

 

Na een lange wandeling op kwelder bij Noordpolderzijl tijd voor koffie! Dikke vette pech. Café 't Zielhoes is nog gesloten. Er zit niets anders op... warm worden in de auto.

Socials Mooigrunnen

Wil je meer ontdekken in de prachtige provincie Groningen? Neem dan een kijkje op onze sociale mediakanalen van @mooigrunnen en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Groningen. Van adembenemende landschappen tot historische stadjes, we delen graag de mooiste plekken en verhalen van deze bijzondere regio. Volg ons en word een deel van onze Groningse gemeenschap!

Volg ons op sociale media:

Mooigrunneninbeeld

Mooigrunneninbeeld.nl, de plek waar we unieke beelden omzetten in tastbare producten van ons wonderschone grunnen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van fotoproducten en cadeaus.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Wim Opstal (woensdag, 14 december 2022 13:56)

  Prachtige foto's van een mooi gebied,waar ik vaak ben geweest.

 • #2

  Koos Zwerver (woensdag, 14 december 2022 15:13)

  Ook in de winter is het mooi aan de wadden kust.
  Prachtige foto’s!

 • #3

  Trea medendorp (woensdag, 14 december 2022 21:56)

  Ook de winter breng mooi foto.s