Vanochtend is het koud

Het is nog vroeg, 5:30. Eerst maar eens een kop koffie zetten om wakker te worden. Het weer is ideaal voor een ochtendwandeling vandaag. Ik ga een rondje maken bij Noorddijk, zo'n 6 kilometer.

Noordwolde
Noordwolde

Camera gereed, sneakers aan en gaan! Door de stevige vorst afgelopen nacht eerst de autoruiten krabben. Eenmaal in de auto merk ik dat het behoorlijk koud is. Het weerbericht op de radio geeft het volgende door, ‘door de wind kan het koud aanvoelen, met een gevoelstemperatuur tussen de -10 en -13 graden. Gelukkig is het droog en schijnt straks de zon.

 

Alles om me heen is gehuld in ochtendrood, in de verte zie ik de maan. De eerste platen deze ochtend zijn weer geschoten. Prachtig om te aanschouwen. De zon laat zich pas om 8:45 zien. Tijd om te wandelen en een paar platen te schieten.

Socials Mooigrunnen

Wil je meer ontdekken in de prachtige provincie Groningen? Neem dan een kijkje op onze sociale mediakanalen van Mooigrunnen en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Groningen. Van adembenemende landschappen tot historische stadjes, we delen graag de mooiste plekken en verhalen, en tips van deze bijzondere regio.

Volg ons op sociale media:

Mooigrunneninbeeld

Mooigrunneninbeeld.nl, de plek waar we unieke beelden omzetten in tastbare producten van ons wonderschone grunnen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van fotoproducten en cadeaus.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Kiel P (dinsdag, 09 januari 2024 11:44)

    Geen