Tulpenveld bij Kleine Huisjes

Op een mooie maandagochtend, 4 mei 2015 om precies te zijn, reed ik door het schilderachtige Kleine Huisjes. Tijdens mijn rit maakte ik een foto van een prachtig tulpenveld. De kleuren en de schoonheid van het landschap gaven mij een enorme inspiratie om de provincie Groningen op een positieve manier op de digitale kaart te zetten. Ik bedacht me dat er zoveel moois te zien is, en vroeg me af: "Hoe kan ik mensen bereiken die bijvoorbeeld minder mobiel zijn en ook willen genieten van dit prachtige landschap? Ik besloot een online community te starten Mooigrunnen®.

 

Sociale media

Elke dag verschijnen er nieuwe foto's op de sociale mediakanalen van Mooigrunnen. Het is inmiddels een enorm succes geworden, met meer dan 40.000 volgers! Dit aantal blijft dagelijks groeien.

 

Waar Mooigrunnen® als pagina op Facebook begon, kent het initiatief inmiddels ook op Instagram en Twitter een groot aantal volgers. Het geeft niet alleen aan hoe trots men op de provincie Groningen is, het bewijst tevens hoeveel mooie plekken in onze provincie Groningen te vinden zijn. #mooigrunnen.

 

Grunnen is mooi of nait dèn?

Socials Mooigrunnen

Wil je meer ontdekken in de prachtige provincie Groningen? Neem dan een kijkje op onze sociale mediakanalen van Mooigrunnen en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Groningen. Van adembenemende landschappen tot historische stadjes, we delen graag de mooiste plekken en verhalen, en tips van deze bijzondere regio.

Volg Mooigrunnen op sociale media:

Mooigrunnen in beeld

Mooigrunneninbeeld.nl, de plek waar we unieke beelden omzetten in tastbare producten van ons wonderschone grunnen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van fotoproducten en cadeaus.

Reactie schrijven

Commentaren: 0