Tulpenveld bij Kleine Huisjes

Vandaag precies 5 jaar geleden op 4 mei 2015 reed ik door Kleine Huisjes en maakte ik bovenstaande foto, prachtig tulpenveld bij Kleine Huisjes (gemeente Het Hogeland). Deze foto, en de kleuren gaven mij een enorme boost om de provincie Groningen op een POSITIEVE manier op de (digitale) kaart te zetten. Er is immers zoveel moois te zien. Ik stelde mijzelf de vraag: hoe ga ik dat doen, hoe bereik je mensen die bijvoorbeeld minder mobiel zijn en ook digitaal mee willen genieten. Simpel! https://www.facebook.com/mooigrunnen

 

Dagelijks verschijnen er nieuwe foto’s op de Facebookpagina van Mooigrunnen. Inmiddels is de Facebookpagina een groot succes! Dit aantal groeit nog steeds dagelijks. Mensen zoals jij en ik, die de Facebookpagina bezoeken, ervan genieten, een foto insturen of een berichtje delen.

 

Waar Mooigrunnen® als pagina op Facebook begon, kent het initiatief inmiddels ook op Instagram en Twitter een groot aantal volgers. Het geeft niet alleen aan hoe trots men op de provincie Groningen is, het bewijst tevens hoeveel mooie plekken in onze provincie Groningen te vinden zijn.

 

Heeft u zelf een actuele foto van de provincie Groningen. Stuur uw MOOISTE, leukste of meest SFEERVOLLE foto in via de Facebookpagina vermeld ook uw naam en locatie van de foto.

 

Een grote dank gaat uit naar iedereen die geholpen heeft aan deze mooie community op Facebook.

 

Meer lezen: 
https://www.mooigrunnen.nl/mooigrunnen

Grunnen is mooi of nait dèn?

Reactie schrijven

Commentaren: 0