Sunnerkloas sloapt ien Aimtil

Daar zit je dan bij Gineke Damsma aan tafel. Ze is de trötse bezitster van Tante Til. Tante Til is een kneuterig koffie en theehuis, gevestigd in het historische dorp Enumatil. Gastvrij werden we ontvangen door Gineke. Ze runt inmiddels alweer 10 jaar Tante Til. Mijn verkering nam plaats aan tafel. Het is er warm, knus en gezellig. Ik zit nog maar net of ik krijg poffert geserveerd zomaar. Zou ze weten dat poffert een lievelingsgerecht van me is? Ontzettend lekker! Een mooie zondagmiddag. Voordat we vertrekken bij Tante Til moet ik nog iets kwijt. We zaten bij het raam en hadden zicht op een caravan die naast het pand staat. De caravan bewoog, ik zag een mijter. Je weet wel zo eentje die sinterklaas ook heeft. Een rode mijter! ’T zal toch niet? Ik vroeg Gineke mag ik eens in die caravan kijken, ze zei: doe je wel stilletjes er ligt iemand te slapen. Lieve mensen. Sunnerkloas sloapt ien Aimtil!

Reactie schrijven

Commentaren: 0