Steiger Reitdiep

Dit zijn van die idyllische locaties in de provincie Groningen waar ik een bijzondere affiniteit mee heb en regelmatig vertoef. Soms zoek ik er de rust op om te mediteren, een andere keer simpelweg om een moment van sereniteit te ervaren.

De dijk oversteken, even stilstaan en genieten van het prachtige uitzicht. Vervolgens loop ik rustig door naar de populaire steiger aan het Reitdiep, waar ik me laat onderdompelen in het schilderachtige landschap van Groningen. Zodra het water de juiste temperatuur bereikt, kan ik het niet laten om een verfrissende duik te nemen.

 

De kalmerende geluiden van kabbelend water en fluitende vogels maken deze plek voor mij extra speciaal. Het voelt als een oase van rust te midden van de dagelijkse drukte.

Socials Mooigrunnen

Wil je meer ontdekken in de prachtige provincie Groningen? Neem dan een kijkje op onze sociale mediakanalen van Mooigrunnen en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Groningen. Van adembenemende landschappen tot historische stadjes, we delen graag de mooiste plekken en verhalen, en tips van deze bijzondere regio.

Volg Mooigrunnen op sociale media:

Mooigrunnen in beeld

Mooigrunneninbeeld.nl de plek waar we unieke beelden omzetten in tastbare producten van ons wonderschone Grunnen.

 

Wat dacht je van onze unieke 10-delige ansichtkaarten set 'Winter'.  De populaire 13-delige ansichtkaarten set 'De Vier Seizoenen'.

 

Een leuke toevoeging aan ons aanbod is de enige echte Poffertpan!

 

Alle producten zijn in eigen beheer en samengesteld door Diemer Bosma, storyteller & fotograaf van mooigrunnen.nl & mooigrunneninbeeld.nl.

 

Bestel vandaag Mooigrunnen® merchandise met snelle verzending en veilige betalingsopties. 💚


Reactie schrijven

Commentaren: 0