Noordpolderzijl in beeld

Noordpolderzijl (Gronings: Polderziel) een oase van rust en ruimte.

Noordpolderzijl
Noordpolderzijl

Verborgen parel

Noordpolderzijl, een verborgen parel aan de Waddenkust van Groningen, ademt rust en authenticiteit. Achter de dijk strekt zich een uitgestrekt landschap uit, waar de eindeloze horizon naadloos overgaat in de Waddenzee.

Magische plek

Noordpolderzijl nodigt uit tot het genieten van de schoonheid van de natuur. Een wandeling langs de dijk onthult weidse vergezichten en biedt een glimp van de Waddenkust. Voor velen is Noordpolderzijl een magische plek, in de serene rust van het Groninger landschap.

Socials Mooigrunnen

Wil je meer ontdekken in de prachtige provincie Groningen? Neem dan een kijkje op onze sociale mediakanalen van Mooigrunnen en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Groningen. Van adembenemende landschappen tot historische stadjes, we delen graag de mooiste plekken en verhalen, en tips van deze bijzondere regio.

Volg Mooigrunnen op sociale media:


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    janet posthumus (donderdag, 25 april 2024 09:48)

    toen ik jaren geleden alweer in een moeilijke periode zat was dit het plekje waar ik tot rust kwam een golden plekje . ben er nog vaak geweest met vrienden en altijd ben ik blij dat dit er is ..een kopje koffie of warme chocolademelk drinken in het Zielhoes . binnenkort ga ik er eens weer naar toe want het is al even geleden . een rustpunt voor de ziel om het maar eens zo te zeggen