Naar de bollen

De laatste tijd staat heel provincie Groningen in het teken van de betoverende tulpenvelden.

Tulpenveld Woldendorp

Woldendorp - De tulpen bloeien volop, en hoewel het misschien niet het eerste is waar je aan denkt, zijn er in het Groningse Woldendorp prachtige tulpenvelden te vinden. Het is zondagmiddag met een beetje bewolking en een aangenaam briesje, perfect weer om nog een keer af te reizen naar een prachtig tulpenveld. Ik heb al een aantal mooie tochten door de provincie Groningen gemaakt om op zoek te gaan naar de mooiste plaatjes. In dit blog deel ik graag een aantal foto’s van afgelopen zondagmiddag. Meer locaties van Groningse tulpenvelden: Tulpenvelden in Groningen 2024.

Een van de prachtigste tulpenvelden in de provincie Groningen bevindt zich nabij het dorp Woldendorp. Dit veld behoort tot de meest betoverende die ik in april in de provincie heb aangetroffen. Hier bloeien tulpen in verschillende tinten, variërend van lichtroze tot geel en diep rood.

Socials Mooigrunnen

Wil je meer ontdekken in de prachtige provincie Groningen? Neem dan een kijkje op onze sociale mediakanalen van Mooigrunnen en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Groningen. Van adembenemende landschappen tot historische stadjes, we delen graag de mooiste plekken en verhalen, en tips van deze bijzondere regio.

Volg Mooigrunnen op sociale media:

Reactie schrijven

Commentaren: 0