Kerk Saaxumhuizen

In het hart van het schilderachtige Saaxumhuizen, of zoals de Groningers het noemen, Soaksumhoezen, staat een parel: de dertiende-eeuwse kerk van Saaxumhuizen. Dit charmante dorp, met zijn bescheiden twintig huizen, herbergt een historisch erfgoed dat je terugvoert naar de middeleeuwen. Beheerd door de Stichting Oude Groninger Kerken, straalt de kerk een betoverende schoonheid uit die je niet mag missen.

Stel je voor: een koude winterdag in Saaxumhuizen, waar de sfeer doordrenkt is met de rustieke charme van deze romaanse kerk op de Groningse wierde. Deze magische sfeer is vastgelegd in een unieke winter ansichtkaart, die nu beschikbaar is als onderdeel van de collectie van Mooigrunnen® in Beeld.

Mooigrunnen in Beeld

De foto die je hier ziet, met de betoverende aanblik van Saaxumhuizen in de winter, kun je nu zelf in handen hebben. Bekijk deze prachtige unieke winterse ansichtkaart en laat je meevoeren naar de serene schoonheid van dit pittoreske Groningse dorp. Klik hier om de unieke winter ansichtkaart te bekijken en te bestellen, en breng een vleugje Saaxumhuizen in huis.

Kerk Saaxumhuizen
Kerk Saaxumhuizen

Ansichtkaart Saaxumhuizen

Laat je betoveren door de geschiedenis, de architectuur en de winterse charme van Saaxumhuizen. Bestel vandaag nog je unieke winter ansichtkaart met o.a. de kerk van Saaxumhuizen en geniet van de schoonheid van dit verborgen pareltje in Provincie Groningen.

Ansichtkaartenset 10-delig “Unieke Winter”
Ansichtkaartenset 10-delig “Unieke Winter”

Socials Mooigrunnen

Wil je meer ontdekken in de prachtige provincie Groningen? Neem dan een kijkje op onze sociale mediakanalen van @mooigrunnen en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Groningen. Van adembenemende landschappen tot historische stadjes, we delen graag de mooiste plekken en verhalen van deze bijzondere regio. Volg ons en word een deel van onze Groningse gemeenschap!

Volg ons op sociale media:

Mooigrunneninbeeld

Mooigrunneninbeeld.nl, de plek waar we unieke beelden omzetten in tastbare producten van ons wonderschone grunnen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van fotoproducten en cadeaus.

Reactie schrijven

Commentaren: 0