Kerk in Klein Wetsinge

Op een rustige herfstavond omhult de kerk in Klein Wetsinge zich met een betoverende sfeer. De warme gloed van het avondlicht streelt haar eeuwenoude stenen muren. Het geluid van de herfstwind fluistert geheimen door de takken van de bomen rondom de kerk. De bladeren, gehuld in herfsttinten, vallen zachtjes naar de aarde. De kerk ademt geschiedenis en sereniteit, terwijl de avond in stilte valt. Een plek van contemplatie en rust, waar de magie van de herfst zich vermengt met de eeuwige charme van dit landelijke juweeltje.

Kerk in Klein Wetsinge
Kerk in Klein Wetsinge

De kerk van Klein Wetsinge is geopend op de volgende dagen en tijden:

  • Donderdag: 10:30 - 17:00 uur
  • Vrijdag: 10:30 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:30 - 17:00 uur
  • Zondag: 10:30 - 17:00 uur

(Met uitzondering van dagen dat er besloten evenementen zijn.)

Voor evenementen is de kerk zeven dagen per week beschikbaar. Mocht u een evenement willen organiseren, neem dan contact op met Olaf de Bont via het telefoonnummer 06 40643112.

Socials Mooigrunnen

Wil je meer ontdekken in de prachtige provincie Groningen? Neem dan een kijkje op onze sociale mediakanalen van @mooigrunnen en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Groningen. Van adembenemende landschappen tot historische stadjes, we delen graag de mooiste plekken en verhalen van deze bijzondere regio. Volg ons en word een deel van onze Groningse gemeenschap!

Volg ons op sociale media:

Cadeaushop Mooigrunnen in beeld

Mooigrunnen in beeld

Reactie schrijven

Commentaren: 0