Feestdagen

Voor iedereen, warme feestdagen en moge eenieder vreugde, liefde, gezondheid en harmonie ervaren. Een oprechte wens voor het nieuwe jaar.

 

In het komende jaar kunnen jullie meer blogs en foto's verwachten via de vernieuwde mooigrunnen.nl website. Het is wellicht leuk om nu alvast te vermelden dat Mooigrunnen® een kledinglijn zal lanceren in het nieuwe jaar.

 

De photowalk begint vorm te krijgen. Het aantal volgers op de sociale mediakanalen van mooigrunnen blijft toenemen, bijna 40.000 volgers, en dit aantal groeit dagelijks! En nog veel meer wat komen gaat. Kortom, op naar 2024! 

 

Hartelijk dank voor het vertrouwen en volgen van dit account. Het is altijd fijn om te weten dat er waardering is voor wat je doet. Geweldig bedankt allemaal! Groet, Diemer 

Fijne feestdagen
Fijne feestdagen

Socials Mooigrunnen

Wil je meer ontdekken in de prachtige provincie Groningen? Neem dan een kijkje op onze sociale mediakanalen van Mooigrunnen en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Groningen. Van adembenemende landschappen tot historische stadjes, we delen graag de mooiste plekken en verhalen, en tips van deze bijzondere regio.

Volg ons op sociale media:

Mooigrunneninbeeld

Mooigrunneninbeeld.nl, de plek waar we unieke beelden omzetten in tastbare producten van ons wonderschone grunnen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van fotoproducten en cadeaus.