Bordsponsor vv Ezinge

Sinds enkele weken is Mooigrunnenยฎ de trotse bordsponsor van vv Ezinge, de leukste voetbalclub van het Westerkwartier. โšฝ๏ธ

ย 

Mooigrunnen.nl is een positiviteitsproject dat mensen laat genieten van prachtige fotoโ€™s uit de provincie Groningen.

ย 

Als bedrijf zetten we ons niet alleen in voor zakelijk succes, maar ook voor het ondersteunen van lokale sportverenigingen en projecten. Met trots kondigen we aan dat we vv Ezinge sponsoren voor dit jaar en het seizoen 2024.

ย 

Voetballen brengt plezier en ontspanning met zich mee. Als bordsponsor willen we onze betrokkenheid bij de voetbalclub tonen en laten zien dat we waarde hechten aan fysieke activiteit zoals voetbal, evenals het welzijn dat sport en ontspanning met zich meebrengen. Voetballen biedt niet alleen een geweldige gelegenheid om samen plezier te hebben, maar het zorgt ook voor verbondenheid.

ย 

Vanuit ons bedrijf Seasons Retail B.V. geloven we sterk in het belang van het ondersteunen van lokale sportverenigingen. Door vv Ezinge te sponsoren, hopen we andere ondernemers ook te inspireren en aan te moedigen om actief bij te dragen aan lokale projecten en sportverenigingen. .

Mooigrunnen.nl - Bordsponsor vv Ezinge.
Mooigrunnen.nl - Bordsponsor vv Ezinge.

Reactie schrijven

Commentaren: 0