Sleutelhanger Martinitoren Groningen

Sleutelhanger Martinitoren Groningen

Sleutelhanger Martinitoren Groningen

€ 8,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 dagen

Sleutelhanger Martinitoren Groningen. Ben jij op zoek naar een unieke sleutelhanger voor aan jouw sleutelbos? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Wij toveren namelijk het meest iconische gebouw van Groningen om tot een dagelijkse accessoire. De Martinitoren is vanaf nu verkrijgbaar als sleutelhanger in maar liefst 11 verschillende kleuren. Rood, oranje, geel, groen, blauw, lichtblauw, lichtroze, felroze, grjs, zwart of wit.

 

Zo heb jij altijd een stukje Groningen bij je, waar je ook gaat. Het perfecte cadeau voor elke Groninger Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een echte Groninger? Dan is deze sleutelhanger zeker een aanrader! Het is een leuk geschenk om te geven bij bijvoorbeeld het verwelkomen van een nieuwe stadsgenoot, een verjaardag of gewoon zomaar als kleinigheidje. Met deze sleutelhanger geef je een stukje Groningen cadeau.

 

Specificaties

De sleutelhanger heeft een hoogte van 8,2 cm en wordt geleverd inclusief een sleutelring. Om jou van een zo gedetailleerd mogelijke Martinitoren te voorzien, maken wij gebruik van de druktechniek “3D printing”. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, zoals aardappel- en maiszetmeel. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

 

Sleutelhanger Martinitoren Groningen kopen

Ben jij op zoek naar een unieke sleutelhanger van de Martinitoren in Groningen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Onze sleutelhanger is van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren. Het is niet alleen een leuke toevoeging aan jouw eigen sleutelbos, maar ook een perfect cadeau voor elke Groninger. Bestel nu en draag een stukje Groningen bij je, waar je ook gaat!