Het perfecte plaatje

Het perfecte plaatje? Mooie titel van het bekende TV-programma. Gisteren voor het eerst een klein stukje gekeken naar het TV-programma. Ik kon het niet opbrengen om het volledige programma geheel te kijken. Komt waarschijnlijk omdat ik TV-kijken geheel niet interessant vindt. Anyways.

 

Een tijd geleden kreeg ik een bericht in mijn inbox of ik een 'perfecte plaatje' wil maken van de Krimstermolen in Noordwolde. Volgens mij bestaat er geen perfecte plaatje, dat terzijde. Ik ga met deze foto opdracht aan de slag. De opdrachtgever wil de foto cadeau geven aan een oud inwoner van Noordwolde. Tof bericht en superleuke opdracht.

 

Vanochtend was het zover. Vroeg uit mijn nest. Koffie drinken, wakker worden, RadioNoord nog even luisteren en vooral het weerbericht van weervrouw Harma Boer beluisteren het weer is cruciaal deze ochtend voor het perfecte plaatje. Heerlijk fris als ik rond 06:50 de deur achter me dichttrek. Op weg naar de de Krimstermolen… . 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Priscilla De Haan Tempelman (maandag, 24 oktober 2022 16:01)

    It's difficult to choose "the best"! There are so many different ways of looking at/seeing something. Thank you for sharing these beautiful captures.